Over mezelf


Wie ben ik? Wat doe ik?

Het begon allemaal in mijn kinderjaren. Als klein jongetje liep ik binnen en buiten in de Citroëngarage van mijn buur. Toen al had ik meer oog voor de oude modellen dan voor de nieuwe modellen.
De technische innovatie en het knappe design spraken/spreken mij enorm aan. Sindsdien droomde ik van een eigen werkplaats vol met die technische wonderen. Het was dan ook niet vreemd dat ik autotechnieken ging studeren.
Ondertussen had het oldtimervirus zich muurvast verbonden met mijn persoonlijkheid. Het gaat zodanig ver dat de fotoshoot van onze trouwdag doorging op het autokerkhof van mijn buur tussen de 2CV’s, Dyanes, Ami’s en waar er zich enkele DS’en in staat van ontbinding bevonden. Ook de wagentjes in onze trouwsuite waren in hetzelfde thema. Onze trouw (1) Onze trouw (2) Door verbouwingswerken en andere prioriteiten (gezinsuitbreiding) werd de passie op de achtergrond verdrongen. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan en het virus kwam terug de kop boven steken.
Het gestrande restauratieproject van een 2CV van voor de verbouwingen werd terug opgerakeld en afgewerkt. Al vlug volgde de aankoop van een DS 23 Pallas, SM, BX Sport,…. Het hek was helemaal van de dam.
Het werd dus tijd dat ik van mijn hobby mijn beroep maakte, ik doe dit met hart en ziel!!